Jeigu jums patinka karaimų pyragėliai kibinai, rekomenduojame išsikepti jų pusbrolių iš Didžiosios Britanijos - sočiųjų Kornvalio pyragėlių! Šie pyragėliai pasižymi dar paprastesne ir kiek trapesne tešla bei didžiule įdarų įvairove. Pasakojame kaip juos kepti žingsnis po žingsnio ir dalinamės tešlos bei įvairių įdarų receptais.
Nedidelė karaimų bendruomenė jau apie 600 metų gyvena Lietuvoje, tad tradicinis jų patiekalas kibinas yra puikiai žinomas ir daugelio lietuvių labai mėgstamas. Pusmėnulio formos pyragėliai tradiciškai įdaromi smulkiai kapota aviena bei svogūnais, tačiau populiarios ir šiuolaikiškos variacijos su kitokia mėsa, paukštiena, daržovėmis, varške. Siūlome išmokti kepti tikrus kibinus bei dalinamės keliais įdarų receptais visiems skoniams.